Main menu

Dolgoročno najcenejši davčni program, ki omogoča davčno potrjevanje računov in je nameščen lokalno na vašem računalniku ali tablici, torej vsi podatki (program in baza) so shranjeni varno pri vas in je brez skritih in dolgoročno prikritih stroškov. Zgolj prenesite namestitev. Izvedite namestitev programa. Izvedite aktivacijo programske opreme (pri aktivacijskemu procesu izberite STANDARD verzijo ter vpišite ob nakupu prejeto aktivacijsko geslo) in že ste pripravljeni za delo. V kolikor boste izvajali dejavnost dlje kot 12 mesecev, je ta programski paket najcenejši na trgu, saj nima kasnejših dodatnih stroškov. Nakup programske opreme pa je enkraten - torej po nakupu si dejansko lastite programsko opremo (podobno kot operacijski sistem).

Univerzalna poslovna programska oprema za izdajanje računov, predračunov, ponudb ali vstopnic preko A4 in POS tiskalnikov ter BAR kode - vse v enem programski paket.

Simple Shop® je profesionalni in cenovno najbolj ugoden računalniški program za izdajanje računov preko POS ali A4 tiskalnikov.

Programsko opremo se aktivira ob zagonu z uporabo aktivacijskega ključa.

Posodobitve: Neobvezna naročnina (30 EUR z DDV) in obvezne zakonske posodobitve
Ne glede na to ali imate zakupljeno naročnino na posodobitve bo programska oprema delovala popolnoma nemoteno in brez težave. Torej v nobenem primeru ni pogoj za pravilno delovanje programske opreme aktivna naročnina na posodobitve. Za dodatne informacije priporočamo uradno obvestilo Podaljšanje naročnine na posodobitve.

(upošteva se vrednost ki nastopi prej)
- Posodobitve za celoten programski cikel (v1 -> v2)
- 12 mesecev brezplačne nadgradnje (od dneva izvedene aktivacije)

Razvoj programske opreme: RED ZION d.o.o. (Slovenski izdelek)
Drugi stroški: Brez dodatnih prikritih stroškov
Omejitve: Nezmožnost uporabe NFC oz. RFID protokola

 

PRENOS

NAKUP

FacebookG+Twitter